Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σσ

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα με την Ρέιντζερς..

 

"Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, έχουμε πολύ ωραία συναισθήματα. Εύχομαι τα παιδιά να μην το φοβηθούν, ξέρουν τι να περιμένουν και είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα".

 

Για το ότι η Ρέιντζερς είναι με νέο προπονητή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: "Οι παίκτες είναι ίδιοι. Ο νέος προπονητής φέρνει νέο πνεύμα. Ξέρουμε ότι θα δεχθούμε πίεση αύριο, αλλά ξέρουμε ότι ποτέ δεν χάνουμε, πάντα μαθαίνουμε κάτι".

 

Για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει αύριο: "Είναι δύσκολο με τόσο κόσμο στο γήπεδο. Οι παίκτες μας να το απολαύσουν". 

 

Για το ότι μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι έγινε αρκετή πλάκα στα social media: "Εγώ είμαι ταπεινός προπονητής, απολαμβάνω τις νίκες σιωπηλά. Θα ήθελα να είναι πιο σιωπηλή η χαράς μας όταν κερδίζουμε".

 

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η νίκη απέναντι στην Ρέιντζερς: "Το να αντιπροσωπεύω τον Άρη και την Κύπρο είναι μεγάλη ευκαιρία, να δείξουμε ότι έχουμε και εμείς ποιότητα. Θέλω να αναδείξω την δουλειά που κάνουμε. Είμαι πολύ περήφανος που είμαστε εδώ". 

 

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις: "Έχω ο πνεύμα του νικητή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μπορεί να μην μας πίστευε κανείς αλλά έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα δώσουμε το καλύτερο μας".

Αλεξάντερ Κοκόριν:

"Χαίρομαι που είμαστε εδώ, ανυπομονώ να παίξουμε, είμαστε πανέτοιμοι".

 

"Κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι, ήρθαμε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα, η ομάδα είναι έτοιμη"