Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της Μπαρτσελόνα, η οποία ενημέρωσε τη Δευτέρα (20/11) ότι ο Γκάβι υπέστη πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Τέλος η σεζόν για τον Γκάβι, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει τη Δευτέρα (20/11) πως ο 18χρονος υπέστη πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ως εκ τούτου, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός Ισπανός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γεωργία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Ο 18χρονος κεντρικός μέσος βρέθηκε να σφαδάζει στο έδαφος στο 23ο λεπτό σε ανύποπτη φάση, όταν επιχείρησε να κάνει ένα κοντρόλ με τον ώμο και να γυρίσει το σώμα του, όμως το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι κι υπέστη ζημιά.


Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα είναι έξαλλη με την ισπανική ομοσπονδία, καθώς θεωρούν ότι από τη στιγμή που η "φούρια ρόχα" είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση δεν ήταν απαραίτητο να αγωνιστεί ο Γκάβι.

Πηγή: sports24.gr