Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Είναι από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες στο φιλέ. Η Βαλέρια Ζαϊτσέβα γεννήθηκε το 1995 στο Vuktyl της Δημοκρατίας Κόμι στη Ρωσία. Με ύφος 188 εκατοστά, η Ζαϊτσέβα αγωνίζεται ως κεντρική στη Λοκομοτίβ Καλίνινγκραντ.

Το ταλέντο της 28χρονης Ρωσίας φάνηκε από πολύ νωρίς. Η Ζαϊτσέβα ξεκίνησε το βόλεϊ από την πόλη Νοβοσιμπίρσκ και την τοπική ομάδα Κίτοβετς. Η Ζαϊτσέβα στη συνέχεια βρέθηκε στη Μόσχα και την ομάδα της Ντιναμό.

Το 2013 έγινε διεθνής με την ομάδα Νέων γυναικών της Ρωσίας. Η επαγγελματική της καριέρα ξεκίνησε το 2014 με τη Ρωσική ομάδα Πρότον - Σαράτοφ.

Από τον Νοέμβριο του 2018, η Ζαϊτσέβα αγωνίζεται για την ομάδα Λοκομοτίβ Καλίνινγκραντ, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Ρωσικό Πρωτάθλημα (2021 και 2022) και τερμάτισε δύο φορές στη δεύτερη θέση (2019 και 2020). Η Λοκομοτίβ Καλίνινγκραντ κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Champions League.

Είναι διεθνής με την Εθνικής ομάδα της Ρωσίας. Αν και γεννημένη στον βορρά, η Ζαϊτσέβα λατρεύει τη θάλασσα. Το instagram της Ρωσίδας παίκτριας είναι γεμάτο με selfies όπου ποζάρει με μαγιό.

Πηγή: https://www.sportal.gr/

 

2
2
2
2
2