Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Ο Youtuber, Τομ Κέσλεϊ, πήρε μία σημαντική απόφαση στη ζωή του, αφού ο ίδιος εγκατέλειψε την καθημερινή του δουλειά προκειμένου να παίζει όλη μέρα Football Manager.


H ζωή πάντοτε χρειάζεται λίγο ρίσκο. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που εγκαταλείπουν τις δουλειές τους για μία καλύτερη συνθήκη εργασίας ή για έναν καλύτερο μισθό. Υπάρχει όμως και το άλλο άκρο το οποίο εντοπίστηκε στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, στο προάστιο του Λίνκολν, το οποίο αποτελεί την πρωτεύουσα του Λινκολνσάιρ.


Εκεί, λοιπόν, ζει ο 26χρονος Τομ Κέλσεϊ, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά του στο Επαρχιακό Συμβούλιο του Λινκολνσάιρ, με σκοπό να αφοσιωθεί στο αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι, Football Manager. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος χρησιμοποίησε το εν λόγω videogame ως εργασία και διπλασίασε το εισόδημά του. Ο Κέλσεϊ, πλέον, είναι Youtuber και ανεβάζοντας τρία με τέσσερα βίντεο την εβδομάδα, εισπράττει ένα μεγάλο ποσό σε σύγκριση με τα όσα έβγαζε στη δουλειά του. 

«Η ελευθερία που μου δίνει είναι αυτό που αγαπώ. Όσο μεγάλωνε το κανάλι, τόσο πιο πολλά ήταν τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Όσον αφορά τα χρήματα που βγάζω τώρα, είναι διπλάσια από αυτά που κέρδιζα στη δουλειά μου πριν κάνω YouTube. Το να μπορώ να βγάζω αυτά τα χρήματα, ενώ είμαι και το αφεντικό του εαυτού μου, είναι το καλύτερο μέρος αυτής της δουλειάς. 

Μπορώ εύκολα να περάσω 50 έως 60 ώρες την εβδομάδα παίζοντας Football Manager. Κάτι που ακούγεται τρελό για κάποιους είναι ένα όνειρο για μένα. Είναι μια πολύ ασυνήθιστη επαγγελματική πορεία όταν λες ότι θα η βασική σου εργασία είναι να παίζεις βιντεοπαιχνίδια», ανέφερε ο Κέλσεϊ σε δηλώσεις του. 

Πηγή: https://www.sportal.gr/