Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κκκ

Δείτε όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητής του Άρη Λεμεσού Τόμι Γίνιγκεν και ο τεχνικός της Καρμιώτισσας Χρίστος Χαραλάμπους μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της «ελαφράς ταξιαρχίας» με 4-1.

Τόμι Γίνιγκεν(Άρης): «Καταρχάς θέλω να πω ευχαριστώ και συγνώμη στους φίλους της ομάδας μας. Έμειναν και μας υποστήριξαν και μετά το τέλος του αγώνα και τους ευχαριστούμε.Σήμερα κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Συνήθως υπάρχει περισσότερος από ένας λόγος για να χάσεις, σήμερα ήταν πολλοί λόγοι μαζεμένοι. Κάποιες λάθος αποφάσεις έκαναν πιο εύκολο το παιχνίδι του αντιπάλου και έτσι ήρθε η ήττα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είχαμε μια πολύ άσχημη μέρα . Η Καρμιώτισσα αξιοποίησε τα λάθη μας.Δεν ξέρουμε ποσό σοβαρό είναι το θέμα του Γκομις , θα δούμε»


Χρίστος Χαραλάμπου(Καρμιώτισσα): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το έχω πει ότι αυτή η ομάδα αδικείται. Η νίκη μας έχει μεγαλύτερη αξία γιατί ήρθε απέναντι σε μια καλή ομάδα, Ο Άρης είναι ομαδάρα. Εκμεταλλευτήκαμε το ότι ο Άρης είχε και το μυαλό του λίγο στην Μπέτις, ίσως μας υποτίμησαν λόγω της θέσης που βρισκόμαστε»

Για το νίκησε τον Άρη και πέρσι: «Ίσως είναι γούρι για τον Άρη γιατί πέρσι πήρε το πρωτάθλημα (γέλια)»