Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Η FA αποφάσισε να δείξει κατανόηση στον Λουίς Ντίας και δεν θα τον τιμωρήσει για το μήνυμα συμπαράστασης προς τον πατέρα του που έπεσε θύμα απαγωγής στην Κολομβία.

Δύσκολη περίοδο περνάει ο Λουίς Ντίας, ο οποίος βιώνει ημέρες αγωνίας μετά την απαγωγή του πατέρα του στην Κολομβία από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό.

Παρά το προσωπικό του δράμα ωστόσο, ο Κολομβιανός έδωσε το παρών στον αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στη Λούτον και μάλιστα σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις για να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους Reds.

Οι πανηγυρισμοί του βέβαια στην ουσία μετατράπηκαν σε ένα κάλεσμα απελευθέρωσης του πατέρα του, με τον 26χρονο να σηκώνει τη φανέλα και να αποκαλύπτει το εσωθερμικό με το μήνυμα «ελευθερία για τον μπαμπά».

Υπό διαφορετικές συνθήκες η Αγγλική Ομοσπονδία θα τιμωρούσε τον Λούις Ντίας με βάση τον κανονισμό για τις φανέλες στους πανηγυρισμούς, όμως σύμφωνα με τη «Daily Mail» θα δείξει κατανόηση και θα κάνει εξαίρεση για την περίπτωσή του.

Μεγάλο ρόλο βέβαια πίσω από την απόφαση της FA έπαιξε και το γεγονός πως στην ουσία ο Κολομβιανός δεν έβγαλε ολόκληρη τη φανέλα του, παρά τη σήκωσε οριακά για να φανεί το μήνυμά συμπαράστασης.

πηγή: gazzetta.gr