Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπαν Χοσέ Λουίς Όλτρα και Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ):

«Εύχομαι ο φίλαθλος μας να επανέλθει .. Να είναι καλύτερα, να βγει από το νοσοκομείο και να μπορέσει να μας στηρίξει στα επόμενα παιχνίδια στο Αρένα».

«Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο όμως δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά από κάποιες απώλειες της κατοχής πήγε να μας κάνει κάποιες ευκαιρίες η Ομόνοια. Ειδικά στο πρώτο μέρος. Η πιο ξεκάθαρη ευκαιρία ήταν αυτή του Μπέζους το δοκάρι στα τελευταία στάδια, όμως ήταν από στημένη φάση. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες να παίξουν πιο κάθετα να φτιάξουμε ευκαιρίες. Κάτι τέτοιο δεν το είδαμε όμως μη ξεχνάμε πως αμύνθηκε σωστά ο αντίπαλος. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, όμως είναι καλή ισοπαλία στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας».


Σωφρόνης Αυγουστή(Ομόνοια):«Να ευχηθούμε στο φίλο της ΑΕΚ, γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε καλά»

«Ήταν ντέρμπι με μια ομάδα που παίζει κάθετα, της αρέσει να έχει κατοχή. Είχαμε ένα πλάνο που δούλεψε εξαιρετικά, δεν μας δημιούργησε ούτε μια τελική στον στόχο η ΑΕΚ. Μπορούσαμε με μια πιο καλή τελική πάσα να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα ήταν η ομάδα μας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες. Από αμυντική λειτουργία δουλέψαμε άψογα. Μπορούσαμε κάποιες φάσεις να τις τελειώσουμε καλύτερα. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε».