Τηλεόραση Ραδιόφωνο
΄΄

Δείτε όλα όσα είχαν Χοσέ Λουίς Όλτρα και Χρίστος Χαραλάμπους, μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Καρμιώτισσας με 5-0 στην Αρένα.

Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ): «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για μένα είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, κλέβαμε την μπάλα, πιέσαμε, είμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, τελειώσαμε φάσεις. Το πέναλντι διευκόλυνε την δουλειά μας. Στο ημίχρονο, η ομάδα δεν χαλάρωσε, συνέχισε να παίζει στον ίδιο ρυθμό, πετύχαμε άλλα 3 γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτός είναι ο δρόμος. Θέλω να πώ πως δεν είμαστε οι καλύτεροι αλλά αυτός είναι ο δρόμος. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που είναι πάντα μαζι μας και τους ανθρώπους δίπλα από τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί είναι πολύ σημαντικοί και μας υποστηρίζουν στις δύσκολες στιγμές. Θα δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».


Χρίστος Χαραλάμπους(Καρμιώτισσα): «Κάναμε δύο γκολ-δώρο στην ΑΕΚ μέχρι το 18’ κι αυτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο μας, ειδικά στην Αρένα. Τελείωσαν όλα πολύ νωρίς, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Υπάρχει ποιότητα, θα δούμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».