Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τιμουρ κετσπαγια.jpg

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γεωργία παραχώρησε ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Καλησπέρα και από εμένα, ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε αρκετές δυσκολίες. Τέτοια είδους παιχνίδια δεν είναι εύκολα, για μια μικρή χώρα όπως είναι Κύπρος. Προσπαθήσαμε σε κάθε παιχνίδι, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, είχαν δώσει το 100%, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Έχουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να κυνηγήσουμε κάτι από το αυριανό παιχνίδι».

Για τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κοντά, μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς».

Για το πως νιώθει που επιστρέφει στην Γεωργία: «Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στον ίδιο όμιλο τα αισθήματα ήταν ανάμεικτα. Έτσι ήθελε η μοίρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Γεωργία είναι χαρά για εμένα».

Για το ότι η Γεωργία δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στην Κύπρο και για το ότι υπήρχαν πολλοί Γεωργιανοί στην Κύπρο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την Γεωργία, παίξαμε καλά και οι δύο και η ισοπαλία θα ήταν το λογικό αποτέλεσμα. Είχε πολλούς φιλάθλους η Γεωργία και αυτό είναι καλό. Όποτε παίζουν στην έδρα τους γεμίζουν το γήπεδο».

Για το αν ήταν μόνο θέμα τύχης που έμεινε χωρίς νίκη η Κύπρος μέχρι στιγμής: «Ήμασταν άτυχοι όταν έγινε η κλήρωση και βρεθήκαμε με αυτές τις ομάδες. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει αύριο το κλίμα: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι ειδικά στην έδρα σου υπάρχει απογοήτευση. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Κάποιες φορές καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάποιες άλλες όχι. Είναι εθνική ομάδα, έχουμε αρκετούς παίκτες και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η Κύπρος θα παίξει για την παραμονή της κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Περιμένουμε ότι θα κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε το Γιβραλτάρ… Χωρίς να υποτιμήσω καμία ομάδα».