Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ggg

Για τα καλά... μπλεγμένοι έχουν βρεθεί και οι Τονάλι και Τζανιόλο που ομολόγησαν ότι πράγματι έχουν στοιχηματίσει παράνομα, αρνούμενοι ωστόσο πως ασχολήθηκαν ποτέ με ποδοσφαιρικά στοιχήματα.

Ολοένα και περιπλέκεται το στοιχηματικό σκάνδαλο που αφορά τουλάχιστον τέσσερις Ιταλούς ποδοσφαιριστές! Η αρχή έγινε με τον Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους και οι... βόμβες συνεχίστηκαν με τα ονόματα του Σάντρο Τονάλι και του Νικολό Τζανιόλο των Νιουκάστλ και Άστον Βίλα.

Για τους δυο τελευταίους μάλιστα, η αστυνομία άνοιξε επίσημη έρευνα, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, τις οποίες μετέδωσε η Reppublica, οι Τονάλι και Τζανιόλο είναι συντετριμμένοι και κατά τη συνεργασία τους με τις Αρχές «λύγισαν». Με δάκρυα στα μάτια, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μάλιστα ομολόγησαν πως πράγματι έχουν κατά το παρελθόν στοιχηματίσει σε παράνομες ιντερνετικές πλατφόρμες.

Όπως δήλωσαν ωστόσο, έπαιζαν πόκερ και μπλακ τζακ και δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Η αστυνομία έχει κατασχέσει τα κινητά και τα τάμπλετ τους και συνεχίζει την έρευνά της. Σύμφωνα με άλλες αναφορές, τουλάχιστον 10 ακόμη παίκτες της Serie A είναι μπλεγμένοι στην ίδια υπόθεση. Αν κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν μέχρι και με τρία χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.