Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σα

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, η Ανόρθωση παρουσίασε το πρόγραμμα στήριξης της ομάδας «Γίνε Συμμέτοχος».Οι Ανδρέας ΣάντηςΑντρέας Αντρέου και Πανίκος Ανδρέου ήταν στο πάνελ.

Ανδρέας Σάντης: "Δεν είμαστε "Ωνάσηδες" ούτε έχουμε πακτωλό χρημάτων. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα δίνει το 150% και ο κόσμος να είναι ευχαριστημένος. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την αγάπη του. Χρειαζόμαστε περισσότερα. Η εποχή του ενός πέρασε, τώρα είναι η εποχή των πολλών.Παραλάβαμε μια ομάδα με μέσο όρο 34 και τώρα είναι στα 24. Έχουμε κάνει μια ομάδα με μέλλον. Έχουμε ποδοσφαιριστές που θέλουν να πετύχουν, προπονητικό τιμ που αντιλαμβάνεται την ιστορία της Ανόρθωσης. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο επιτυχίας. Σε κάθε παιχνίδι όμως όλοι θα παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να συνεχίσουν την δουλειά τους απρόσκοπτα."

Για το αν υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο: "Πρέπει να το κάνω ξεκάθαρο. Για μας υπάρχει μόνο η Ανόρθωση, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε εταιρεία και σωματείο. Πρέπει να επιλυθεί η εσωστρέφεια. Για μας η εσωστρέφεια δεν υπάρχει. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα.  Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Δεν θα πουμε το παραμικρό για Σωματείο και Εταιρεία. Δεν πρόκειται να δώσω απαντήσεις για να ικανοποιήσω εσάς. Εγώ βλέπω το καλό της Ανόρθωσης. Μην ανησυχείτε για τις μετοχές θα γίνει σύντομα. Θα γίνει η διαβίβαση των μετοχών. Θα τα λύσουμε εσωτερικά."

Αν πετύχει ο στόχος της οικονομικής στήριξης πόσα θα λάβει στο ταμείο η Ανόρθωση: "Ένα ποσό γύρω στο εκατομμύριο".

Μέχρι πότε μπορείτε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας; "Τελείως υποθετική η ερώτηση. Δεν μπορώ να πω. Πρέπει να είμαστε τυπικοί μέχρι το τέλος της σεζόν."

Για το πρόγραμμα της οικονομικής στήριξης "Γίνε Συμμέτοχος": "Στόχος είναι να πάρουμε βοήθεια αλλά και την ίδια ώρα να παίρνει και κάτι ο συμμέτοχος. Αποφασίσαμε να έχουμε 1911 μέλη που θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Θα δώσουμε μια  συλλεκτική φωτογραφία που θα είναι πιστοποιημένη και θα έχει προσωπική αφιέρωση και θα είναι υπογραμμένη από όλη την ομάδα. Θα είναι μόνο 1911 αντίτυπα δεν θα μπορεί κανένας να έχει άλλος αυτή τη φωτογραφία. Επίσης σε χώρο του σταδίου θα δημιουργηθεί χώρος για να εξυπηρετεί τα εν λόγω άτομα και θα έχει συγκεκριμένα άτομα και εκδηλώσεις. Ακόμη θα γίνει στο στάδιο σε περίοπτη θέση σε ένα τοίχο θα αναγράφονται τα ονόματα των 1911 μελών. Θα κυκλοφοροήσουν ξυστά λαχεία στην τιμή των 10 ευρώ.