Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΣΑ ΠΙΝΤΟ.jpg

Είναι πολύ σοβαρές οι κατηγορίες που αναγράφονται στο κατηγορητήριο για το οποίο θα αποφανθεί ο Αθλητικός Δικαστής αύριο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο κινδυνεύει με πολύμηνη τιμωρία μέχρι και έξι μηνών (όπως είχε συμβεί με τον Τσάβι Ρόκα που είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες κατηγορίες), αφού κατηγορείται ότι κτύπησε το Γιάννη Οκκά και έσπρωξε τον 4ο διαιτητή του αγώνα Ανόρθωσης - ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πετρίδη παρακολουθεί την  κατάσταση και αναμένει την αυριανή έκβαση της υπόθεσης θεωρώντας δεδομένο ότι ο προπονητής της ομάδας πρέπει να βρίσκεται στον πάγκο και χωρίς να σχολιάζει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί.

Από ότι μαθαίνουμε στο σενάριο πολύμηνης τιμωρίας του ιδιόρυθμου Πορτογάλου τεχνικού από τον αθλητικό δικαστή, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει θέμα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις Σα Πίντο μετά τον αγώνα με την Πάφο και το γεγονός ότι ζήτησε ανοικτά τη στήριξη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ σε αυτήν την υπόθεση.

Αναμένοντας την απόφαση Βρυωνίδη πάντως στο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ευχαριστημένοι από την νίκη της ομάδας με 5-1 επί του Εθνικού, σε ένα παιχνίδι που αποκαλύφθηκαν επιθετικές αρετές μέσα από ελκυστικό θέαμα με πολλά γκολ.