Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ξξ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ομόνοιας «TotalGreen» ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ρομάν Μπέζους, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την ομάδα.

Για τη νίκη με την Δόξα: «Τώρα εδώ στο στούντιο είμαι πιο αγχωμένος από ότι χθες (γέλια). Ξέραμε ότι η Δόξα θα αμυνόταν σε ένα γήπεδο πιο μικρό. Το πέναλτι που δεχθήκαμε μας προκάλεσε νευρικότητα, στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής και γυρίσαμε το παιχνίδι. Δεν πρέπει να τα παρατάει ποτέ η ομάδα και πάντα πρέπει να παλεύει για την ανατροπή σε κάποιο παιχνίδι.»

Για την βελτίωση που έχει στην φετινή σεζόν: «Ελπίζω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Στην ηλικία μου οι ποδοσφαιριστές, δεν έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Με βοήθησε πολύ η εμπιστοσύνη που μου έχει ο προπονητής.»

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και πόσο τον επηρέασε: «Ήμουν στην Γάνδη όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Έκλαιγα στην προπόνηση, πήγαινα σπίτι και έβλεπα την οικογένεια μου να κλαίει. Όταν ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισα να νιώθω καλύτερα. Πεθύμησα την πόλη μου.»

Για την σχέση που έχει με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τον ρόλο του Κύπριου προπονητή στο ανέβασμα του: «Η σχέση μας ξεκίνησε, καθώς έκανα τον μεταφραστή του Μπεσεντίν (γέλια). Είναι πολύ δίκαιος προπονητής και βοηθάει όλους τους ποδοσφαιριστές.»

Για τον καιρό στην Κύπρο: «Ήταν σοκ όταν ήρθα στην Κύπρο, καθώς ήταν Αύγουστος και ήταν πολύ ζέστη. Πήγαινα έξω για τρέξιμο και έμπαινα από καφέ σε καφέ, επειδή είχε κλιματιστικό. Πήγαινα σπίτι και είχα πονοκέφαλο.»

Για την ζωή στην Κύπρο: «Έχω τρία παιδία και ήταν πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί η οικογένεια. Η γυναίκα μου νιώθει άνετα και τα παιδία μου, πάνε στο σχόλιο. Σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Πηγαίνω συχνά στην θάλασσα, ακόμη και τώρα.»