Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδδσ

Δείτε όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης Όσκαρ Σουάρεθ, αλλά και ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρίστος Χαραλάμπους μετά την νίκη της Κυρίας μέσα στην Λεμεσό με 3-1.

Όσκαρ Σουάρεθ(Ανόρθωση): «Είμαστε περήφανοι με τον τρόπο που κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο. Την ίδια ώρα όμως είδα πράματα που χρειάζονται δουλειά όπως για παράδειγμα τον τρόπο διαχείρισης. Είδαμε τον αντίπαλο να είναι με δέκα να παλεύει για την ισοφάριση. Παρότι είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε έχουμε διάθεση για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο»

Για το ότι η Ανόρθωση οπισθοχώρησε σε κάποια σημεία; «Παίζει και ο αντίπαλος. Δεν ήταν επιλογή να τραβήξουμε πίσω. Έχει να κάνει με το πώς έπαιξε ο αντίπαλος αν παίζαμε ψηλά θα αφήναμε χώρους για αντεπιθέσεις, είναι περίπου 50-50 με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα στο δεύτερο μέρος»


Χρίστος Χαραλάμπους(ΑΕΛ):«Στο α’ ημίχρονο ήταν λες και συνωμότησε το σύμπαν εναντίον μας. Είχαμε δυο τραυματισμούς, δεχθήκαμε δύο γκολ, θέλω να δω αν είχαμε πέναλτι ενώ θεωρώ ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της Ανόρθωσης.Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, κατέθεσαν και τη ψυχή τους στο γήπεδο και θα χτίσουμε πάνω σ’ αυτό για να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ήταν πολύ δύσκολο να βγάλεις αντίδραση μετά το 2-0. Ίσως αν σκοράραμε στο δοκάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα».