Τηλεόραση Ραδιόφωνο
5

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα ήταν ένα από τα ζευγάρια που όλο το καλοκαίρι μονοπώλησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού. 

Ο Έλληνας τενίστας και η σύντροφός του, πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί, έκαναν διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό και δε σταμάτησαν να μοιράζονται με τον κόσμο φωτογραφίες και από τις πιο τρυφερές τους στιγμές μαζί. 

Γιατί Στέφανος και Πάουλα έσβησαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram;
Εύλογο είναι το ερώτημα του τι συνέβη κι εξαφανίστηκαν όλες οι φωτογραφίες από το προφίλ που έχουν δημιουργήσει στο Instagram.

Οι Tsitsidosa όπως είναι το όνομα του λογαριασμού που έχουν φτιάξει μαζί, πλέον δεν έχει ούτε μία φωτογραφία τους. 

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι έχει συμβεί με το ζευγάρι κι έσβησαν τις φωτογραφίες τους, όταν μάλιστα πριν από μιάμιση εβδομάδα ήταν μαζί στην Ελλάδα για το τουρνουά τένις που συμμετείχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

«Είμαι πάντα ο τελευταίος που μαθαίνω πράγματα; Αυτό ήταν; Τελείωσε το Tsitsidosa;», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter ανεβάζοντας σε print screen το άδειο πλέον προφίλ του ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να ακολουθεί την Πάουλα Μπαντόσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και εκείνη ακολουθεί τον Έλληνα τενίστα από το προφίλ της.

Πηγή: https://www.star.gr/

2
2