Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2


Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι οπαδοί της Ανόρθωσης την φετινή χρονιά που βλέπουν την ομάδα τους να μαζεύει βαθμούς, 11 σε 5 αγώνες (3 νίκες και δύο ισοπαλίες) αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει και πολύ καλό ποδόσφαιρο..

Δεν είναι τυχαία όμως που η Ανόρθωση φέτος είναι πολύ καλύτερη από την περσινή, καθώς έγινε πολύ καλή δουλεία το καλοκαίρι όσον αφορά στον προγραμματισμό. 

Αρχικά ήρθε ένας τερματοφύλακας ο Αρμπολέδα, αρκετά νεότερος από τον Λόρια, και την τριάδα συμπληρώνουν δύο Κύπριοι, οι Μιχαήλ και Κεραυνός που θεωρούνται αξιόπιστες επιλογές. 

Στο δεξί άκρο της άμυνας, βρίσκεται ο Γουακέ, ο καλύτερος στην θέση του ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και έχει ως αλλαγή τον Μηνά Αντωνίου. Εξίσου καλή επιλογή είναι και ο Φραν Γκαρσία από τα αριστερά που μαζί με τον Κυπριοποιημένο, Κορέιρα αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Είναι δεδομένο ότι πρόσθεσε ποιότητα στην άμυνα η Ανόρθωση με την απόκτηση των Κάργα και Φερέρ αν αναλογιστεί ότι πέρσι έπαιζαν οι Χαρογιάν και Μπαισίνιο. 

Η Ανόρθωση έχει μία πολύ καλή τριάδα στο κέντρο τους Ιωάννου, Τεχέρα και Γκερέρο, μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα και ο Τιουνέ. Μπορούν να δώσουν λύσεις και οι δύο Κύπριοι, Χαραλάμπους και Χρυσοστόμου. 

Στα άκρα δύο ποδοσφαιριστές που ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν οι Φερέιρα και Γουαρίς τελικά έμειναν και δείχνουν ότι φέτος μπορούν να βοηθήσουν. Εξάλλου στην τελική η Ανόρθωση αν τους αποδέσμευε πάλι θα τους πλήρωνε.. Ίσως θα έπρεπε να ακόμη ένας ακραίος επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά, παραδείγματος χάρη, αριστεροπόδαρος, για να συμπληρωθεί πεντάδα μαζί με τους Τσίκο και Παρούτη. 

Στην επίθεση οι Καστέλ και Κασάμα δείχνουν σίγουρα καλύτερη δυάδα από την περσινή τον Μραζ και Ράντονιτς. 

Θα είναι πολύ καλύτερη φέτος η Ανόρθωση ήδη το δείχνει, το στοίχημα είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει και εγώ πιστεύω χρόνο με τον χρόνο θα επιστρέψει εκεί που την έχουμε συνηθίσει.