Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γιουναιτετ

Δεδομένων των συνθηκών και της ανάγκης να χαμογελάσει ξανά, η Γιουνάιτεντ μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι κι αφού έριξε προειδοποιητική βολή με άστοχο σουτ του Ράσφορντ (1΄), στο 7΄ βρέθηκε μια ανάσα μακριά από το προβάδισμα σε χαμένο τετ-α-τετ του Μπρούνο με νικητή τον Τράφορντ. Εκεί ωστόσο που η ομάδα του Τεν Χαγκ έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, η Μπέρνλι αντέστρεψε τα δεδομένα και άγγιξε το γκολ σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Αρχικά στο 10΄ο Ονάνα εξουδετέρωσε την σκαστή κεφαλιά του Αμντουνί, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι στο τετ-α-τετ!

 

Τα καμπανάκια κινδύνου τελικά... ξύπνησαν τη Γιουνάιτεντ, η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο 25΄με σκαστή κεφαλιά του Έβανς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για παρεμπόδιση του Τράφορντ από τον εκτεθειμένο Χόιλουντ. Σταδιακά οι δυο ομάδες είχαν χωρίσει το πλάνο τους σε στρωτό - συνδυαστικό ποδόσφαιρο (Μπέρνλι) και σε αντεπιθέσεις (Γιουνάιτεντ), με τους Κόκκινους Διάβολους τελικά να βρίσκουν το γκολ πριν από το ημίχρονο. Έπειτα από βαθιά μπαλιά του Έβανς στην πλάτη της άμυνας, ο Μπρούνο έπιασε ασύλληπτο βολέ στην κίνηση και σημάδεψε τη γωνία για το 0-1 (45΄).

 

 

Με την πλάστιγγα πλέον να έχει γύρει υπέρ της, η Γιουνάιτεντ κατέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να ρίξει το τέμπο του αγώνα, παραχωρώντας όλο και μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής στους Clarets. Την ίδια στιγμή πάντως παρέμενε επικίνδυνη με τη μπάλα στα πόδια και θα μπορούσε να είχε βρει και δεύτερο γκολ αν ο Χόιλουντ είχε βρει τη μπάλα σε ορισμένες πολύ κομβικές μπαλιές στην περιοχή.