Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος και ο Νταβίντ Γκαγιέγκο της Ανόρθωση αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

«Στο ημίχρονο πηγαίνοντας στην φυσούνα μου έριχναν μπύρες, νερά, έπρεπε να αλλάξω ολόκληρος. Δεν θα μιλήσω για τον αντίπαλο προπονητή ο οποίος ζήτησε να πάρω κόκκινη κάρτα. Με έβγαλαν έξω. Με προκαλούσαν. Δεν έκανα κάτι. Προσπάθησα να μιλήσω με τον ρεφ να μου πει τι είδε. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι και είχαν μία ευκαιρία οι αντίπαλοι. Αυτό που δεχόμαστε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήταν μια γροθιά στο στομάχι ο χρόνος που το δεχθήκαμε. Ήταν πιο ανοικτό το ματς στο β’ ημίχρονο, μπορούσαν και οι δύο να σκοράρουν. Πρέπει να δεχθούμε την ισοπαλία όσο και αν δεν μας αρέσει. Στο τέλος ο προπονητής της Ανόρθωσης ήρθε και μoυ ζήτησε συγνώμη λέγοντας μου ότι δεν κατάλαβε τι έγινε αλλά του είπα ότι πλέον ήταν αργά».

«Οι επιλογές που είχαμε δεν ήταν πολλές με τους τραυματισμούς. Ο Κβιλιτάια, ο Ντογκαλά, ο Τομανέ. Όταν δεν έχουμε επιλογές δεν μπορούμε να είμαστε στο επίπεδο μας».