Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδ

Μεγάλη συνέντευξη στους Betarades.gr παραχώρησε ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική του, αλλά και την προπονητική του καριέρα. Ξεχώρισε η αναφορά του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όταν είπε ότι δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά στην Ελλάδα, αλλά και το πριμ που του πήρε πίσω η Νιούκαστλ.

Για το πριμ που πήρε στην Νιούκαστλ και το πήραν πίσω: «Με την Νιούκαστλ όταν σκόραρα και μπήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ όλοι οι άλλοι είχαν στο συμβόλαιο τους να πάρουν πριμ για είσοδο στη διοργάνωση και εγώ που σκόραρα δεν πήρα - δεν το είχα στο συμβόλαιο μου. Μου τα έβαλαν αρχικά στο λογαριασμό και μετά μου τα πήραν πίσω. Μου έστειλαν χαρτί ότι έγινε καταλάθος το έμβασμα. Στην ΑΕΚ ήμασταν απλήρωτοι 4-5 μήνες και μας έδιναν έξτρα πριμ για ένα ντέρμπι. Δεν θέλαμε πριμ αλλά τους μισθούς μας. Πρέπει να τελειώσουν τα οικονομικά ζητήματα στο ποδόσφαιρο».

Αν νιώθει προδομένος από τον τρόπο που αποχώρησε από την Ανόρθωση: «Δεν συμφωνούσα με αυτά που προσπαθούσαν να κάνουν. Δεν εκτιμούν την προσφορά των ανθρώπων στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Αλλού σου δίνουν χρόνο. Στην Ανόρθωση έκανα τόσα… σαν παίκτης και σαν προπονητής. Είδα έναν Ανορθωσιάτη και μου έλεγε ότι ήταν όνειρο ζωής να με δει. Σε μια στιγμή με ρώτησε… γιατί έκανες αυτή την αλλαγή, τον Σάβιο με την Βέρντερ. Πρώτη φορά με γνώρισε, τόσα καλά κάναμε, πήγαμε Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτό που με ρώτησε ήταν για μια αλλαγή!  Του λέω… αντε και…».

Ολόκληρη η συνέντευξη του: