Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γ

Η προσωπική ζωή του Νεϊμάρ «βρέθηκε» για ακόμη μία φορά, στα «φώτα της δημοσιότητας». Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι ο Βραζιλιάνος άσος «απήλαυσε» την συντροφιά δύο γυναικών στην Ισπανία, με το σχετικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για «ιδιαίτερη στοργή και τρυφερότητα». 

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι είναι έγκυος και αναμένεται τον επόμενο μήνα, να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπιανκάρντι, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Νεϊμάρ: «Καλό απόγευμα. Έχω επίγνωση του τι συνέβη και για άλλη μια φορά είμαι απογοητευμένη. Αλλά στο τελευταίο μέρος της εγκυμοσύνης μου, η προσοχή και οι ανησυχίες μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ προς το παρόν. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα».

Και συνεχίζοντας σε πιό... έντονο ύφος, συμπλήρωσε: «Φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με ένα αγόρι σαν εσένα, με τον χαρακτήρα και την φήμη σου, θα δεχόσουν τον φίλο της; Αν η απάντηση είναι όχι, άρχισε να φέρεσαι στις κόρες των άλλων όπως θα ήθελες να φέρονται στις κόρες σου»! 

Είναι πλέον εμφανές, ότι η Μπρούνα Μπιανκάρντι αρχίζει να ενοχλείται σφόδρα από τις «περιπέτειες» του Νεϊμάρ, παρά το γεγονός ότι έχει αποδεχθεί ένα «σύμφωνο απιστίας». Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», αυτή η άτυπη συμφωνία προβλέπει ότι ο Νεϊμάρ «θα πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό στις σεξουαλικές του σχέσεις και να μην φιλιέται στο στόμα».