Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ςεες

Δείτε όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα μετά την ήττα από την ΑΕΖ με 3-1.

«Δεν έχω να πω πολλά. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο, αξίζαμε περισσότερα γκολ. Πιέζαμε και παίζαμε στο δικό τους μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να συνεχίσουμε, αλλά δεν ήταν η ίδια η εικόνα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ μετά από ένα ακόμη μεγάλο λάθος στην άμυνα. Μέχρι στιγμής μας πληγώνουν περισσότερο τα λάθη στην άμυνα και για αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ. Με αυτά τα λάθη στην άμυνα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα στο δεύτερο μέρος».

Ποια είναι η λύση: «Ο κόσμος δεν θέλει κάθε βδομάδα να ακούει τα ίδια από εμένα. Προσπαθώ να βρω τις λύσεις. Οι τρεις νεοφώτιστες είναι πολύ καλές ομάδες. Προσπαθώ να κάνω αλλαγή για να βρω τις λύσεις και να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Τα λάθη είναι ατομικά και όχι ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να το βρούμε και να αλλάξουμε. Πέρσι τέτοιο καιρό είχαμε πάνω-κάτω την ίδια συγκομιδή αλλά δεν κάναμε καλό φινάλε. Φέτος πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ για να κάνουμε καλύτερη πορεία. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να αναλύω, να βλέπω τα λάθη και να προσπαθώ να τα βελτιώνω».

Για το ότι ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: «Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο. Είναι φανερό. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Βλέπω την ίδια εικόνα που βλέπει ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι και δεν ήμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω κάτι στον κόσμο που διαμαρτύρεται, αξίζει όλο τον σεβασμό».