Τηλεόραση Ραδιόφωνο
5

Λίγο πριν τις 20:00 και ύστερα από περίπου δυόμισι ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των διαιτητών με την ηγεσία της ΚΟΠ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αντιπροσωπεία των διαιτητών είχε πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα με αφορμή την απόφαση για αποχή από το παιχνίδι της Δευτέρας, μεταξύ της Νέα Σαλαμίνας και του Εθνικό Άχνα, λόγω βομβιστικής επίθεση στο αυτοκίνητο της μητέρας διαιτητή. 

Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντα τους οι διαιτητές και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ, η ομοσπονδία περιμένει αύριο Τετάρτη το πρωί την απάντηση των διαιτητών. 

 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, μαζί με το Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Α’ κατηγορίας.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος διαιτητών και η απόφαση τους για επ’ αόριστόν αποχή από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε πέραν των 2,5 ωρών, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και έγινε ανταλλαγή απόψεων με στόχο, την εκτόνωση της κατάστασης και την άμεση επιστροφή των διαιτητών στα καθήκοντα τους.

Οι διαιτητές που ήταν παρόντες στην σύσκεψη, θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για όλα όσα συζητήθηκαν και μέχρι αύριο το πρωί, θα ενημερώσουν την Ομοσπονδία για το κατά πόσον θα αναθεωρήσουν την απόφαση τους για αποχή.