Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δδ

Δείτε όλα όσα είπαν Αλεξέι Σπιλέφσκι και Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά το τέλος του ισόπαλου ντέρμπι Άρης-Πάφος

 

Αλεξέι Σπιλέφσκι(Άρης)-Στην CYTA είπε: «Είμαι θυμωμένος. Το ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από τις οδηγίες μου και από τους παίκτες μου αλλά και από άλλους παράγοντες. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό γιατί είμαι συναισθηματικός όμως όλοι είδανε τι έγινε σήμερα. Ήμασταν καλύτεροι. Η Πάφος είναι τοπ ομάδα όμως οι ευκαιρίες τους ήταν από στημένες μπάλες και κάποιος τους έδινε αυτά τα στημένα. Πρέπει να κάνουμε αποθεραπεία και να προχωρήσουμε τώρα»

Στη συνέχεια στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια γιατί είμαι λίγο φορτισμένος. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς από μια πολύ ποιοτική ομάδα που για μένα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχουν πολλή ποιότητα όμως καταφέραμε να τους ελέγχξουμε και οι ευκαιρίες τους προήλθαν από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί παίξανε με πολύ ένταση παρά τα πολλά παιχνίδια που δώσαμε. Στην Πράγα θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Χουάν Κάρλος Καρσέδο(Πάφος): «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε στο δεύτερο μέρος γιατί είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήρθαν τόσοι πολλοί εδώ στο γήπεδο. Θέλαμε να κερδίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε, όμως ελπίζουμε να τους ευχαριστήσαμε με την εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε τον Άρη γιατί ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο. Σίγουρα αποδείξαμε ότι έχουμε καλή επίθεση και σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι»

Για το ότι ξεκίνησε με τρία αμυντικογενή χαφ και αν στο δεύτερο μέρος ήταν οδηγία να γίνουν περισσότερα σουτ εκτός περιοχής: «Το κάναμε για να ισορροπήσουμε την ενέργεια του αντιπάλου και νομίζω τα καταφέραμε. Όσο αφορά τα σουτ έχουμε καλούς σουτέρ και το δουλεύουμε στις προπονήσεις οπότε θα το προσπαθούμε συνεχώς»