Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δδ

Αρκετά απογοητευμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος τόνισε ότι για ακόμα μια φορά γίναμε ρεζίλι ως Κύπρος!

Δείτε τις δηλώσεις του: 

«Ήταν αναμενόμενο κύριοι. Δύσκολο ματς, Πιστεύω ότι όλο ο Κυπριακός λαός πίστευε ότι θα φάμε οκτώ και να το αποτέλεσμα. Γίναμε ακόμα μια φορά ρεζίλι. Δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Δεν ήμασταν στο 100% συγκεντρωμένοι. Στεκόμασταν καλά μέχρι το 60′ αλλά μετά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν έχω κάτι να πω για το αποψινό παιχνίδι».

Για το τι φταίει: «Αυτή την ερώτηση την ακούω εδώ και καιρό. Είμαστε μόνο λόγια. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά. Δεν είναι της ώρας αλλά και εγώ ως αρχηγός πρέπει να βγω μπροστά και να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Δεν φταίμε μόνο εμείς. Όλα τα πυρά έρχονται στους παίκτες και το προπονητικό τιμ αλλά δεν είναι έτσι. Κύριοι κοιτάξτε όλη την εικόνα της Κύπρου. Παίζαμε με ένα 16χρονο που μας…τρέλανε. Αυτό το παιδί θα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Εμείς 16 ετών είμαστε στα grassroots. Οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες, αλλά θα βγω μπροστά και θα στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εμείς, αλλά κοιτάξετε ολόκληρη την εικόνα».

Από την άλλη ο Στέλιος Ανδρέου είπε: «Γνωρίσαμε τις δυσκολίες της βραδιάς. Ξέραμε πως η Ισπανία είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Μερικές φορές πρέπει να αποδεχθείς την διαφορά του αντίπαλου. Κάναμε λάθη το σκορ είναι μεγάλο και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η διαφορά στο επίπεδο είναι αρκετά μεγάλη. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Οι ομάδες να πιστέψουν στους Κύπριους παίκτες. Να επενδύσουν στους νεαρούς και τότε ίσως αλλάξει και η Εθνική Κύπρου. Κάποιοι έρχονται χωρίς αγώνες στα πόδια τους. έχουμε ταλέντα στην Εθνική και πρέπει να το πιστέψουμε»