Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσδσ

Δείτε όλα όσα είπαν Στίβ Κλάρκ και Άντριου Ρόμπερτσον, ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής Σκωτίας κόντρα στην δική μας ομάδα.

Στίβ Κλάρκ(Προπονητής Σκωτίας): «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Κύπρος. Περιμένουμε ζεστές καιρικές συνθήκες, δεν είμαστε γνώριμοι με αυτά αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και θα το αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς και θα πάμε στο επόμενο. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θα έχουμε ένα καλό αγώνα»


Άντριου Ρόμπερτσον(Παίκτης Σκωτίας):«Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι με την Κύπρο. Φάνηκε ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν εύκολο αλλά δεν ήταν. Θα παίξουμε όπως πρέπει αύριο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουμε.

Από εμάς εξαρτάται το αυριανό παιχνίδι και είμαστε όλοι 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Οι οπαδοί μας είναι κλειδί, μας σπρώχνουν και μας δίνουν ώθηση. Θα τους χρειαστούμε, πάντα μας στηρίζουν και ελπίζω να γιορτάσουμε αύριο πάντα σε λογικά πλαίσια».