Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Δείτε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την παρουσία του Γκαγιέγο: «Ο κ. Γκαγιέγο είναι ένας άνθρωπος που θέει να επιβάλλει το θέλω του όσο αφορά τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα. Είναι οπαδός της ομαδικής δουλειάς. Ο τρόπος που σημειώνουμε τα γκολ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει αυτό που σας λέω. Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη αφομοίωση που θέλει ο προπονητής μας. Ακόμα υπάρχει η δουλειά που πρέπει».

Για τον Φερέρ: «Είναι ζήτημα διαδικαστικό για να ολοκληρωθεί αυτή η προσθήκη. Είναι απόλυτα έτοιμος να μπει κατευθείαν στην ομάδα φουλ ρυθμούς».

Αν θα προκύψει κι άλλη προσθήκη: «Δεν έχει κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Η αγορά θα δώσει την απάντηση».

Για τη διαιτησία: «Είναι αρνητικό το δείγμα στο διαιτητικό κομμάτι σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές. Και στα δυο παιχνίδια που κερδίσαμε, εάν δεν ήταν το VAR θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν τραβηγμένες οι καθυστερήσεις και η αποβολή του Κορρέα. Παρακολουθούμε το τι συμβαίνει και η διοίκηση εξετάζει τρόπους για να βελτιωθούν τα πράγματα».

Για τους φετινούς στόχους της Ανόρθωσης: «Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη γιατί είναι και μεταβατική. Αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης της εταιρείας. Η επόμενη μέρα είναι των πολλών. Σε καμία των περιπτώσεων δεν γίνονται εκπτώσεις στους στόχους της ομάδας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αν τα καταφέρνουμε θα διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και οτιδήποτε άλλο».