Τηλεόραση Ραδιόφωνο
dsds

H Ιβάνα Κνολ, το «κορίτσι του Μουντιάλ» στο Κατάρ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστη γυναίκα κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Μύκονο.

Η πρώην Μις Κροατία, Ιβάνα Κνολ, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ στο Κατάρ, βρέθηκε το περασμένο διάστημα στην Ελλάδα και στην Μύκονο για τις διακοπές της.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο σημάδεψε τις στιγμές διασκέδασης του μοντέλου με τους 3,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, καθώς σύμφωνα με ανάρτησή της δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα στο νησί των ανέμων.

δσ

Η Ιβάνα Κνολ αναφέρει πως την περίμενε για ώρες να βγει από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν με τους φίλους της για να της επιτεθεί. Και ο λόγος ήταν επειδή ο άντρας της κοιτούσε επίμονα την εντυπωσιακή Κροάτισσα!

δσδ

Πιο συγκεκριμενά η Κνολ έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam: «Χθες το βράδυ δέχθηκα επίθεση από μια άγνωστη γυναίκα γύρω στα 40, ενώ είχα βγει με τους φίλους μου, νομίζοντας ότι δεν χρειάζομαι ασφάλεια σε αυτή την αρκετά ασφαλή χώρα.

Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν επειδή ο άντρας της με κοίταξε όταν μπήκα στο μπαρ. Με περίμενε μόνη για τρεις ώρες στο μπαρ ώστε όταν φύγω να μου επιτεθεί. Δεν την αναγνώρισα καν στο μπαρ. Ευτυχώς οι δύο φίλοι μου την έπιασαν και την κράτησαν μακριά μου, αφού δεν ήθελαν να της κάνουν κακό.

Δεν μπορούσαν να την συγκρατήσουν γιατί μάλλον ήταν τρελή και έλεγε ότι θέλει να με σκοτώσει. Καλά που ήρθε η αστυνομία και την έπιασε, αλλά δεν σας το λέω με σκοπό να σας πω την ιστορία. Θέλω να σας ρωτήσω, κυρίες μου, τι σας συμβαίνει;».

Πάντως, κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που βρέθηκε στη Μύκονο, η Κνολ απόλαυσε τις διακοπές της, όπως και όσοι είχαν την τύχη να την δουν από κοντά.

Δείτε φωτογραφίες της Ιβάνα Κνολ ΕΔΩ