Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΔΣ

Δείτε όλα όσα είπε ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Άχνας Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς(Εθνικός Άχνας): «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα βαθμό σε μια καυτή έδρα, με μια καλή ομάδα. Το να βάζεις πέντε γκολ στην Αρένα δεν είναι εύκολο. Το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες.

Είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε να δουλέψουμε πιο πολύ στην άμυνα. Είχε ενοχλήσεις στο πόδι ο Μάριος Ηλία, τον βγάλαμε για να κάνει ζημιά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά.»


Χοσέ Λουίς Όλτρα(ΑΕΚ): «Είναι δύσκολο να εξηγήσω ένα τέτοιο αποτέλεσμα και ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεχθήκαμε απόψε πέντε γκολ, με πέναλτι, κόρνερ, πλάγια και δύο φορές που χάσαμε τη μπάλα. Σε όλα τα παιχνίδια και φιλικά και επίσημα, μόνο μία φορά κρατήσαμε το μηδέν. Όταν δέχεται πέντε γκολ είναι δύσκολο να κερδίσεις. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Σίγουρα δεν είναι αυτός ο δρόμος. Ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις για το αρχικό σχήμα και τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Τι άλλαξε από την περσινή χρονιά: «Πραγματικά δεν ξέρω. Αν ήξερα ήταν το πρώτο που θα άλλαζα. Αυτό που δεν δικαιολογείται ότι πήραμε δύο φορές το προβάδισμα και δεν διαχειριστήκαμε σωστά. Πρέπει να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Είναι μακριά η σεζόν και θα υποφέρουμε. Ήμασταν πολεμιστές, μέχρις στιγμής δεν το βλέπουμε αυτό στο γήπεδο».