Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η έρευνά της για την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Άγγλο επιθετικό.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την εσωτερική της έρευνα για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά του Μέισον Γκρίνγουντ.

Η διαδικασία μας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, αφού όλες οι κατηγορίες εναντίον του Μέισον αποσύρθηκαν. Καθ' όλη τη διάρκεια, λάβαμε υπόψη τις επιθυμίες, τα δικαιώματα και την προοπτική του φερόμενου θύματος μαζί με τα πρότυπα και τις αξίες του συλλόγου και προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και περιεχόμενο. Αυτό είχε ως ζητούμενο από εμάς να προχωρήσουμε με ευαισθησία και φροντίδα για τη λήψη αποδεικτικών στοιχείων που δεν είναι δημόσια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν άμεση γνώση της υπόθεσης.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το υλικό που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δεν παρείχε πλήρη εικόνα και ότι ο Μέισον δεν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε αρχικά. Τούτου λεχθέντος, όπως ο Μέισον παραδέχεται δημόσια σήμερα, έχει κάνει λάθη για τα οποία αναλαμβάνει την ευθύνη.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του Μέισον, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες με την επανέναρξη της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως εκ τούτου, έχει συμφωνηθεί αμοιβαία ότι θα ήταν πιο κατάλληλο για αυτόν να το κάνει μακριά από το Ολντ Τράφορντ, και τώρα θα συνεργαστούμε με τον Μέισον για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα", αναφέρει η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sports24.gr