Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσδ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Πίττα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης: «Έχουμε φτάσει σε συμφωνία, έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες. Εντός της ημέρας θα υπάρξει ανακοίνωση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός Απόλλωνα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έλαβε η ομάδα αυτά που απαιτούσε μαζί με κάποια έξτρα μπόνους. Ο Πίττας είναι ένας παίκτης που δούλεψε πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Παίρνει αυτή τη μεταγραφή με την αξία του. Ήταν η ώρα να κάνει το βήμα στην καριέρα του».

Για το ποσό που θα πάρει η ομάδα από την μεταγραφή του Σάλαϊ: «Θα καρπωθούμε και από τον Σάλαϊ ένα μεγάλο ποσό. Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνα έχει αρκετά έσοδα από πωλήσεις παικτών».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Θέλουμε τις επόμενες μέρες να προχωρήσουμε σε περεταίρω ενίσχυση με ακραίους επιθετικούς και τερματοφύλακα».

Για τον αντικαταστάτη του Πίττα: «Έχει γίνει μια προεργασία. Από εκεί κα πέρα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κ. Αντόνε. Αν ζητήσει κάτι περισσότερο ο προπονητής, θεωρώ ότι ο κ. Κίρζης θα το υλοποιήσει».

Για τον λόγο που δεν αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά ο Άντος: «Είχε ένα μυϊκό πρόβλημα το οποίο τον άφησε εκτός».

Για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα: «Υπάρχει ένα short-list από το οποίο θα επιλεχθεί ο εκλεκτός τις επόμενες μέρες».

Για την απόκτηση του Βαλμπουενά: «Για μας είναι μεγάλη μεταγραφή. Αισθανόμαστε ότι θα μας βοηθήσει ποικιλοτρόπως και πολύ περισσότερο με την προσωπικότητά του. Ακούσαμε ότι δώσαμε συμβόλαιο σε ένα παίκτη 38 ετών. Η πολιτική της διοίκησης είναι να δίνει μονοετές συμβόλαιο σε παίκτες άνω των 35 ετών. Ο Βαλμπουενά δέχτηκε όλους τους όρους που έθεσε ο Απόλλωνας. Είναι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση»