Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ε

Μόνο την νίκη και όχι την εμφάνιση κόντρα στην Τορπέντο κρατάει ο Χοσε Λουίς Όλτρα, ο οποίος στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα στην Ουγγαρία είπε…

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Το να κερδίζεις στην Ευρώπη είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με το ότι έγινε 2-3 αλλά ήταν ένα μπερδεμένο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κινδυνέψαμε στην αρχή, στο δεύτερο δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Βγάλαμε κούραση γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ρυθμό. Θα πάμε πίσω στην έδρα μας να πάρουμε τη νίκη μαζί με τους φιλάθλους μας. Αν μας ρωτούσε κανείς στο ημίχρονο θα λέγαμε ότι είναι σίγουρο. Πήραμε τη νίκη αυτό είναι το σημαντικό».

Έβγαλε κούραση η ΑΕΚ, θα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση για τη ρεβάνς; «Θα είμαστε πιο έτοιμοι την επόμενη βδομάδα. Χάσαμε τον έλεγχο, δεν είναι μόνο η κούραση. Πήγαμε να σκοράρουμε και 4ο και 5ο γκολ αλλά ήρθε το γκολ του αντιπάλου. Πρέπει να βελτιωθούμε όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας σήμερα. Να αμυνθούμε καλύτερα και να μην δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, να τελειώνουμε τις φάσεις μας»