Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ολτρα κονφερενς λιγκ.png

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αγώνα με την Τορπέντο στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.. 

Χοσέ Λουίς Όλτρα: 

 «Αύριο είναι ο πρώτος μας επίσημος αγώνας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη με όμορφα συναισθήματα, είναι σημαντικό. Ισορροπημένα τα παιχνίδια με την Τορπέδο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δύσκολη, δουλεμένη και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Ένα παράξενο παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς μας γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για όλους μας. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε αυτό το γύρο και για να γίνει αυτό πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 Θα είναι πλεονέκτημα η εμπειρία της ΑΕΚ; : 

«Είναι σημαντικό αλλά δεν είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας. Αυτό που έχει σημασία είναι τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να ανταγωνιστούμε στον καλύτερό μας εαυτό όπως είπε και ο Ιβάν, εξαρτάται από εμάς. Ξεχνάμε την περσινή εμπειρία, τα αποτελέσματα και όσα αποκομίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η ρεβάνς στην έδρα μας αλλά θέλουμε την πρόκριση». 

Αν τον προβληματίζει το ότι η Τορπέδο έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της:

«Ναι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέκτησαν ρυθμό. Εμείς ήρθαμε από τέσσερα φιλικά και σε φυσική κατάσταση σίγουρα βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμας. Κάναμε πολλή δουλεία στην προετοιμασία και προσπαθήσαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είναι το πρώτο μας επίσημο μετά από 2 μήνες για αυτό είπα ότι είναι ισορροπημένα τα παιχνίδια μεταξύ μας».

Ιβάν Τρισκόφσκι: 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους μας και θα είναι δύσκολο. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι, εξαρτάται από εμάς και από το παιχνίδι που θα κάνουμε. Εξαρτάται από την εικόνα μας και την απόδοσή μας».