Τηλεόραση Ραδιόφωνο
 Ψ

Για όλα τα θέματα που αφού τον Ολυμπιακό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, ο πρόεδρος των «μαυροπρασίνων», Ανδρέας Χαρτσιώτης.

Αναλυτικά: 

Για τις μετάγραφες: «Ο προγραμματισμός έχει ήδη εκκινήσει όπως αναφέραμε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη. Το ιδεατό είναι να έχουμε ολοκληρώσει τουλάχιστον το 90% του ρόστερ μέχρι της 21 του μήνα που είναι και η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση. Είμαστε σε συζητήσεις με ενδεκαδάτους παίκτες.»

Για τους Μιτίδη και Οικονομίδη: «Με τον Μυτίδη και τον Οικονομίδη είμαστε σε επαφές. Ανοίξαμε διαύλους επικοινωνίας. Είναι σε προκαταρτικό στάδιο οι επαφές και θεωρώ εντός τις εβδομάδας θα υπάρξουν νεότερα».

Για τον Λιασίδη: «Ο Λιασίδης δεν αποτελεί πλέον μέλος του Ολυμπιακού. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο».

Για τον κόσμο και την πρώτη ανοικτή προπόνηση: «Το διοικητικό συμβούλιο θα έχει μια λαϊκή φιλοσοφία που θα είναι όσο πιο κοντά στον κόσμο. Το οικογενειακό κλίμα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό. Θα γίνει ανοικτή προπόνηση, στις 28 του μήνα για να γνωρίσει ο κόσμος την ομάδα. Καλώ τον κόσμο μας να βρίσκεται εκεί στις 18:00 για να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε για τον Ολυμπιακό μας».

Για τον νέο αέρα που πνέει στην ομάδα: «Αν τα αποτελέσματα δεν είναι επιθυμητά, τα όσα έχουμε καταφέρει σήμερα δεν θα τα θυμάται κανένας αν δεν πέτυχουμε ποδοσφαιρικά. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει τον στόχο του.»