Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως απέχει πολύ από το να είναι αυτό που ήταν κάποτε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει συμμετάσχει σε αγώνα από τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω τραυματισμού και ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει προσγειωθεί στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο ρόλος που θα παίξει ο «Νεϊ» δεν είναι ξεκάθαρος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Équipe», τα πρώτα σωματικά τεστ που έγιναν κατά την επιστροφή της παριζιάνικης ομάδας στις προπονήσεις δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά όσον αφορά την κατάσταση του Νεϊμάρ. Τόσο πολύ, που υπάρχει ακόμη και αμφιβολία για το αν θα μπορέσει να ανακτήσει το καλύτερό του επίπεδο. Στην Παρί υπάρχει έντονος προβληματισμός για την κατάσταση του δεξιού αστραγάλου του 31χρονου αστέρα..

Χειρουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και προς το παρόν απέχει πολύ από το 100%. Αυτή την Τρίτη (11/07) η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα προπονηθεί στα... κόκκινα αλλά ο Νεϊμάρ δεν αναμένεται να αγγίξει μπάλα.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι αρκετούς μήνες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στον δεξιό αστράγαλο, η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια του Νεϊμάρ στην Παρί δεν ήταν ονειρικά για τον ίδιο. Οι τραυματισμοί εμπόδισαν αναπόφευκτα την απόδοσή του και τον έκαναν να χάσει μεγάλο αριθμό αγώνων. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2022/23 μπόρεσε να παίξει μόνο 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το 2021/22 έμεινε στα 28, το 2020/21 δεν ξεπέρασε τα 31 και το 2019/20 έπαιξε 27. 

Το μέλλον του... αιωρείται

Το μέλλον του Νεϊμάρ δεν έχει ακόμη επιλυθεί. Μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τον Ιούνιο του 2027 αλλά στα γραφεία της παριζιάνικης ομάδας δεν θα έβλεπαν αρνητικά την αποχώρησή του κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή αγορά. Τουλάχιστον, πριν την άφιξη άφιξη του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός ελπίζει να αλλάξει προς το καλό τον Νεϊμάρ, αλλά για αυτό χρειάζεται ο Βραζιλιάνος να προσφέρει σημάδια ότι βρίσκεται στο δρόμο για να επιστρέψει στο να είναι αυτό που ήταν, ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής.
 

Πηγή: https://www.sportal.gr/