Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Φ

Το βράδυ του Σαββάτου (8/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας... γιόρταζε. Γιατί ήταν η ημέρα των 61ων γενεθλίων του ηγέτη αυτής της ομάδας, του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ανθρώπους του κλαμπ και τον μάγειρα των «πράσινων» Γιώργο, να του ετοιμάζουν μία τούρτα με το τριφύλλι στο δείπνο της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Πριν ο Σέρβος τεχνικός σβήσει τα κεριά μίλησε προς τους παίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ του Παναθηναϊκού (με τον Χρήστο Κόντη να μεταφράζει στα αγγλικά, διότι ο Γιοβάνοβιτς ήθελε πρώτα απ’ όλα να μιλήσει στα ελληνικά για να τιμήσει την ομάδα), θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία που έχουν αυτά τα χρόνια. 

Και ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να μην αλλάξουν ποτέ κι όλοι μαζί να δουλέψουν για να οδηγήσουν το κλαμπ εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Σε μία απ’ τις πλέον συγκινητικές ομιλίες του Γιοβάνοβιτς στα δύο χρόνια και κάτι που έχει τα ηνία της ομάδας.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Δεύτερον είναι η τρίτη χρονιά που κάνω γενέθλια μαζί σας και θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα γι’ αυτό το πράγμα. Γιατί αν δεν ήμουν μαζί σας θα ήμουν με την οικογένειά μου.

Θέλω να σας ευχηθώ πρώτα ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας. Και θέλω να μην αλλάξετε, αλλά να είστε ακριβώς έτσι όπως είστε μαζί μου τελευταία δύο χρόνια. Γιατί πραγματικά απολαμβάνω το χρόνο μου μαζί σας και ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα δίνει και σε εμένα και σε εσάς για να δουλέψουμε και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των ανθρώπων που πιστεύουν σε εμάς» τόνισε αρχικά ο 61χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θέλω να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πάντα εκεί που θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μία ιστορική ομάδα κι εσείς είστε οι κατάλληλοι παίκτες που την αντιπροσωπεύουν. Μην αλλάζετε καθόλου είμαι πολύ χαρούμενος μαζί σας...».