Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, από την ΘΥΡΑ 3, στέλνουν μήνυμα προς τον πρώην πρόεδρος της ομάδας Ανδρέα Σοφοκλέους και όχι μόνο...

«Ως οπαδοί της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού οφείλουμε φέτος, περισσότερο από ποτέ, να στηρίξουμε και να περιφρουρήσουμε την ομάδα μας σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά που έρχεται. Ο φετινός μαραθώνιος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, θα είναι αρκετά δύσβατος και γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση και η ενεργοποίηση μέχρι και του τελευταίου ΑΕΛίστα. 

Στο παρών στάδιο το μόνο που καλούμαστε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Η έδρα μας πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είναι μια γήινη κόλαση στην οποία ο αντίπαλος δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι δευτερόλεπτο. 

Το πέταλο μας πρέπει φέτος να είναι ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο γεμάτο, καθώς από ‘κει γεννάται και καθορίζεται το λυσσαλέο αίσθημα που χαρακτηρίζει το Σωματείο μας. Η θέση όλων των μελών του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, παλιών και νέων, είναι εκεί, στον ΠΥΡΗΝΑ της ΘΥΡΑΣ 3 κι’ αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. 

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη τω εγγράφων μελών αλλά και οι ημερομηνίες για την πρώτη προπόνηση, το beach party και την Εκλογική Συνέλευση του Συνδέσμου. 

Όσον αφορά τώρα τα διαφορά που ακούγονται και συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι το κεφάλαιο Ανδρέα Σοφοκλέους έχει κλείσει ορίστηκα και αμετάκλητα από τα διοικητικά της ομάδας, όχι όμως από τα οικονομικά.

Τώρα, ο ίδιος ο οποίος στο παρελθόν διαχώριζε τον εαυτό του από τους “ΑΕΛοπατέρες” και εξαπέλυε δριμύ κατηγορώ εναντίων αυτών και των πρακτικών τους, καλείται να κάνει πράξη τα λόγια του, αποπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του. 

Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αναμένουμε να συμπεριφερθεί στην Α.Ε.Λ και στον κόσμο της με τον ανάλογο σεβασμό, όπως του συμπεριφερθήκαμε και εμείς τόσα χρονια. 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ - Η Α.Ε.Λ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.»