Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Η Μπάγερν διατηρεί τον Χάρι Κέιν στην κορυφή της λίστας της για την επίθεση της νέας σεζόν, παρότι η μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού δεν συνιστά απλή υπόθεση.

Η Τότεναμ διατηρεί άτεγκτη στάση, αφού δεν σκοπεύει να δεχθεί κάποια πρόταση για την αγορά του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και της εθνικής Αγγλίας.

Ήδη, η προσφορά των 70.000.000 ευρώ συν μπόνους από τους Βαυαρούς έχει απορριφθεί, ωστόσο οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν το βάζουν κάτω. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, ετοιμάζουν νέα πρόταση ύψους 93.000.000 για να αποκτήσουν τον 29χρονο διεθνή.

Οι Λονδρέζοι θα απορρίψουν και αυτήν την πρόταση, έχοντας αξιώσεις για εννιαψήφιο ποσό, το οποίο και πάλι δεν διασφαλίζει ότι θα πουν το "ναι".

Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με τη στάση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές μέχρι τις 12 Ιουλίου και προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση σχετικά με το μέλλον του.

Αν ζητήσει να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν, τότε ενδέχεται η Τότεναμ να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον αρχηγό της, ώστε να μην τον χάσει χωρίς χρήματα το καλοκαίρι του 2024, όταν τελειώνει το συμβόλαιό του.

Πηγή: sports24.gr