Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Η Άρσεναλ τρύπησε το ταβάνι της την περασμένη σεζόν, όπου στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League και το φινάλε την βρήκε να τερματίζει στην 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Champions League.

Αναντίρρητα, ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία των Λονδρέζων ανήκει στον Μικέλ Αρτέτα που έχει το κουμάντο τους τα τελευταία χρόνια, με τον Ισπανό προπονητή να θέλει πάντως να ενισχύσει την ομάδα του ακόμη περισσότερο και να στέλνει μήνυμα μέσω συνέντευξής του στην "Marca":

"Έχουμε προχωρήσει ήδη σε μία ανανέωση της ομάδας. Είμαστε τώρα μαζί με τους ιδιοκτήτες για να οικοδομήσουμε μια νικήτρια ομάδα που θα μπορούσε να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα.


Χρειαζόμαστε σημαντικούς παίκτες και θα επιτεθούμε στην αγορά για να υπογράψουμε αυτούς που χρειαζόμαστε", τόνισε ο Αρτέτα, ενώ ερωτηθείς για τις επιλογές παικτών που κάνει από την πρώην ομάδα του, ήταν ξεκάθαρος:

"Γιατί υπογράφουμε παίκτες από την Μάντσεστερ Σίτι; Επειδή είναι πολύ καλοί. Τους ξέρω και έχω δουλέψει μαζί τους για τέσσερα χρόνια.

Ήθελα τους Ζιντσένκο και Ζεσούς για το εκπληκτικό ταλέντο τους όπως επίσης και για τις δεξιότητές τους".

Πηγή: sports24.gr