Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3


Στην πρώτη σεζόν υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πανίσχυρου PIF της Σαουδικής Αραβίας, η Νιούκαστλ κατάφερε να στείλει το πρώτο δείγμα για το μέλλον, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο επόμενο Champions League.

Ένα επίτευγμα που σε διαφορετικές εποχές θα έμοιαζε ως ταβάνι για τους Magpies, όμως οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν θέσει πολύ πιο ψηλά τον πήχη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του άλλωστε, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιασίρ Αλ Ρουμαγιάν, ξεκαθάρισε πως με τα συνεχή αυξανόμενα έσοδα που καταγράφονται, στόχος όλων στο κλαμπ είναι η Νιούκαστλ να γίνει το Νο.1!

«Τερματίσαμε στην πρώτη τετράδα, επομένως τα έσοδά μας αυξάνονται. Όσο περισσότερα έσοδα έχουμε, τόσο περισσότερους παίκτες θα έχουμε έτοιμους. Κι όταν λέω παίκτες, εννοώ ολόκληρη την ομάδα.

Το Champions League θα φέρει περισσότερα έσοδα για εμάς, οι χορηγίες βελτιώνεται και αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα. Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε μια φιλοδοξία να γίνουμε το Νο.1» ανέφερε χαρακτηριστικά στο κανάλι της ομάδας, προτού συνεχίσει:


«Έχουμε μια από τις καλύτερες οπαδικές τάξεις στην αγγλική Premier League και ενδεχομένως στον κόσμο. Και θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό, όχι μόνο πρόεδρο ή εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη.

Λατρεύω τις σημαίες, τη συμμετοχή των οπαδών. Το έκανα μία ή δύο φορές και ένιωσα τόσο περήφανος. Νιώθεις ότι είσαι μέρος κάτι μεγαλύτερου. Πρέπει να ανήκουμε σε κάτι μεγαλύτερο από εμάς, που μπορεί να προσθέσει πολλή συναισθηματική αξία και ευτυχία στη ζωή μας. Άρα αυτό είναι μέρος της μαγείας του ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές, τους οπαδούς και την κοινότητα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την υποστήριξη και για το γεγονός ότι με έχουν κάνει να νιώσω ευπρόσδεκτος που είμαι μέρος της ομάδας».

Θυμίζουμε πως η Νιούκαστλ έχει αρχίσει ήδη την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν, σφραγίζοντας την πολύκροτη μεταγραφή του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν για το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.