Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sdsd

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι είναι η επίσημη αγαπημένη του Νεϊμάρ και η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα τον κάνει πατέρα για δεύτερη φορά στη ζωή του. 

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και η Βραζιλιάνα influencer είναι μεν μαζί αλλά ζουν χώρια. Πριν από λίγες ημέρες εκείνη έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της και εκείνος ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές και για να δει τους Miami Heat. 

Δεν είναι ένα κανονικό ζευγάρι και τα ΜΜΕ στη Βραζιλία γράφουν ότι ο Νεϊμάρ δεν της είναι πιστός και η ίδια το επιτρέπει. Όπως γράφουν ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα του Αγίου Βαλεντίνου και μετά από αυτό η 29χρονη του έβαλε κανόνες στην απιστία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο αρθρογράφος Erlan Bastos, ο παίκτης της Παρί είναι ελεύθερος να φλερτάρει και ακόμη και να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Η influencer έχει θεσπίσει τρεις κανόνες για την αποδοχή αυτού του τύπου περιπτώσεων.

Ποιοι είναι οι τρεις κανόνες; «Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», γράφουν στη Βραζιλία. Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν φωτογραφίες στα social media με τη νέα κοπέλα. 

Η 29χρονη που τον Απρίλιο ανακοίνωσε μαζί με τον άσο της Παρί ότι είναι έγκυος και θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το παιδί της είναι διάσημη influencer στη Βραζιλία και έχει φτάσει ήδη τους 5 εκατ. followers.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες» έγραψαν στα social media μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Ο Νεϊμάρ έχει ήδη έναν γιο από πρώην σύντροφό του και σε λίγους μήνες θα αποκτήσει και δεύτερο. Η Μπρούνα και ο Νεϊμάρ γνωρίστηκαν το 2021, χώρισαν, ανακοίνωσαν ότι είναι μαζί το 2022 και πλέον θα γίνουν γονείς και είναι πιθανό να παντρευτούν.