Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αποχαιρέτησε την Ιρανική Esteghlal και έρχεται στην Κύπρο για να αναλαμβάνει το ΑΠΟΕΛ.. 


Αναλυτικά: 


"Αγαπητή οικογένεια της Esteghlal,

Σήμερα αποχαιρετώ την Esteghlal, έναν σύλλογο που έχει γίνει το δεύτερο μου σπίτι. Το ταξίδι μας σημαδεύτηκε από θριάμβους, με κυριότερο την πρώτη μας νίκη στο Σούπερ Καπ μετά από 75 χρόνια. Το ποδόσφαιρο που κόβει την ανάσα και η τρομερή μας επίθεση άφησαν μια διαρκή κληρονομιά που γεννήθηκε από αφοσίωση και ανθεκτικότητα, μια κληρονομιά που ελπίζω να συνεχίσει να χτίζεται τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, αντιμετώπισα προκλήσεις που δεν μπορούσαν πλέον να αγνοηθούν - ασέβεια από ορισμένους αντιπάλους, κακουχίες οκτώ μηνών χωρίς αποζημίωση και αμφισβητήσιμες αποφάσεις από διαιτητές και την πειθαρχική επιτροπή.

Σε αντίθεση με ό,τι προβάλλεται, δεν έχω λάβει ή αρνηθεί κάποια σημαντική προσφορά από τον σύλλογο. Ο δεσμός εμπιστοσύνης με το διοικητικό συμβούλιο έχει μειωθεί. Ως αποτέλεσμα, αποφάσισα να αναζητήσω έναν διαφορετικό δρόμο.

Cap St Georges - Ένα ολοκαίνουργιο Luxury Hotel & Resort 5 αστέρων στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Ακάμα

Όπως υποσχέθηκα, πάλεψα ακούραστα για την ομάδα μας μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση χρειάστηκε νομική παρέμβαση για επίλυση, ένα βήμα που ποτέ δεν ήθελα να κάνω. Σας παρακαλώ να ξέρετε, αυτή η απόφαση δεν αντανακλά τα συναισθήματά μου προς τον σύλλογο ή τους πιστούς υποστηρικτές του. Είναι ένα βήμα που έγινε για να διορθωθεί ένα λάθος και να διασφαλιστεί η δικαιοσύνη.

Η ευγνωμοσύνη μου εκτείνεται σε κάθε έναν από εσάς – οπαδούς, παίκτες και υποστηρικτές. Δυστυχώς, λόγω των σημερινών συνθηκών με τη διοίκηση του συλλόγου, θεωρώ αδύνατο να συνεχίσω.

Αυτός ο αποχαιρετισμός είναι αποτέλεσμα σοβαρού στοχασμού και πρόσφατων γεγονότων. Ελπίζω κάτω από διαφορετικές συνθήκες, να ενωθούμε ξανά για τον εξαιρετικό μας σύλλογο.

Τις καλύτερες ευχές στην Esteghlal. Μακάρι να συνεχίσει να ανεβαίνει.

Μέχρι να ξαναβρεθούμε 💙

Δικός σας,
Ricardo Sá Pinto".