Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρομπερζ

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια εκτός Ευρώπης, είναι διαφορετικό το χρονοδιάγραμμα πλέον. Άρα θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ υπομονή, υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα αργήσουν να υπάρξουν ανακοινώσεις. Κάποτε θα ερχόταν η μη έξοδος στην Ευρώπη, όμως πρέπει να ορθοποδήσουμε για να επανέλθουμε. Θα προσπαθήσουμε με ταπεινότητα, σοβαρότητα να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό, μακριά από την πίεση του χρόνου».

Για τον Ρομπέρζ: «Θεωρώ ότι έχουν εξαντληθεί οι ελπίδες για επίτευξη συμφωνίας στο παρόν στάδιο μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Νίκος Κίρζης μαζί του. Ήταν σε πολύ καλό κλίμα η επικοινωνία όμως δεν γεφυρώθηκαν οι διαφορές και ως εκ τούτου πολύ δύσκολα θα γευφυρωθούν και τις επόμενες ημέρες».

Για Γιόστεν και Μπα: «Έχουν συμβόλαιο και έχουμε ακόμη τρεις μήνες μπροστά μας για να δούμε τι θα συμβεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση».

Για τον Πίττα: «Καμία πρόταση για κανέναν παίκτη μας. Για τον Πίττα τον έχουμε κοστολογήσει με μεγάλο ποσό, όσοι πιστοί προσέλθετε. Όλα τα ζητήματα τα χειρίζονται οι Αντόνε και Παπαϊωάννου».