Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sdsd

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ένα από τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η περίπτωση του νεαρού Γερμανού προπονητή έχει μία ιδιαιτερότητα...
Κι αυτή, δεν είναι άλλη, από το γεγονός, ότι αν και δεν εργάζεται στην Μπάγερν Μονάχου, ο Νάγκελσμαν έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς και λαμβάνει κανονικά την μισθοδοσία του.

Πρόκειται για την λύση που επέλεξαν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας, όταν μεσούσης της περιόδου, αποφάσισαν να προσλάβουν τον Τόμας Τούχελ στην θέση του Νάγκελσμαν, ο οποίος όμως, έμεινε κανονικά στην μισθοδοσία του γερμανικού συλλόγου.

Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής, αναμένεται σήμερα (7/6) στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, τις λεπτομέρειες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια με τους Βαυαρούς, που θα πρέπει να του καταβάλλουν περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ, σε αυτό το χρονικό διάστημα.


Και σύμφωνα με ρεπορτάζ, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου θέλει ένα ποσό μεταξύ 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ, για να «απελευθερώσει» τον Νάγκελσμαν, εφόσον συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική πρωτεύουσα.