Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον εντυπωσιακό Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι οι βραδινές ώρες που αγωνιζόταν είχαν επηρεάσει το πρόγραμμά του, αλλά και ότι δεν τον βοήθησαν τα χάπια μελατονίνης που πήρε πριν από το ματς.

"Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει.

Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ, μπορεί όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγμα όταν παίζεις σε Slams.

Έκανα το ίδιο λάθος στο παρελθόν και όταν έπαιξα με τον Νόβακ στο Μπερσί πριν από έναν χρόνο είχα ακριβώς το ίδιο σκορ με τα δυο πρώτα σετ. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2.

Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. Ήμουν τελείως εκτός, κατά μία έννοια κοιμόμουν. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο.

Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Κάρλος, παίζει πολύ καλά. Άξιζε να κερδίσει, ας μην μιλάμε γι' αυτό. Είμαι απλά σκασμένος που όλο αυτό με επηρέασε τόσο. Ας προχωρήσουμε", είπε ο Έλληνας τενίστας.

Πηγή:sport24.gr