Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε το 2021 το αυτοκίνητό του να "κάνει φτερά" όμως δύο χρόνια αργότερα πήρε πίσω ένα μικρό... κομμάτι του, μέσω μίας ασύλληπτης κίνησης στην οποία προέβησαν οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι. Δείτε το video.

Η δεύτερη σεζόν του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Νάπολι ήταν παραμυθένια αφού οδήγησε τους παρτενοπέι στην κατάκτηση του σκουντέτο για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια και τρίτη συνολικά στην ιστορία της, όμως η σχέση του με τους φίλους της ομάδας δεν ήταν πάντα αγαστή.

Ή τουλάχιστον με κομμάτι των οργανωμένων των παρτενοπέι. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις 16 Οκτωβρίου του 2021 όταν εκλάπη το Fiat Panta του έμπειρου προπονητή, με εκείνο το συμβάν να έχει συνέχεια λίγες ημέρες αργότερα, όπου εμφανίστηκε στις εξέδρες του "Ντιέγκο Μαραντόνα" ένα πανό που έγραφε: "Θα σου το δώσουμε πίσω, αν φύγεις".

Τώρα, που τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ο Σπαλέτι λατρεύεται ως επίγειος θεός από όλη την πόλη της Νάπολης, λίγο πριν αφήσει οριστικά τα αποδυτήρια του "Μαραντόνα" (δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του ιταλικού Νότου, παίρνοντας την απόφαση να κάνει διάλειμμα από τους πάγκους για έναν χρόνο), δέχτηκε ένα αναπάντεχο δώρο.

Του το έκαναν κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι, που τον επισκέφτηκαν στα αποδυτήρια, με τον Σπαλέτι να ανοίγει μία γαλάζια κούτα με περιτύλιγμα που ήταν για εκείνον και να βγάζει από μέσα το... τιμόνι του αμαξιού, αλλά και ένα CD του Πίνο Ντανιέλε.

Αναμφίβολα, η έκπληξη του Σπαλέτι ήταν τεράστια, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει πάντως με χιούμορ το όλο σκηνικό και να αγκαλιάζει τους οπαδούς, που για... ευνόητους λόγους είχαν κρυμμένα τα πρόσωπά τους.

Πηγή: sports24.gr