Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ροναλντο

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να ψάχνει δρόμο επιστροφής προς την Ευρώπη έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στη Σαουδική Αραβία.

 

Δεν το... κουνάει από τη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ψάχνει τρόπο επιστροφής στην Ευρώπη κυρίως μέσω της Νιούκαστλ, ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

 

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω. Η ζωή πηγαίνει πολύ καλά, το πρωτάθλημα είναι καλό» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκλεισε το... μάτι του στον Καρίμ Μπενζεμά μιλώντας για την άφιξη μεγάλων παικτών στην ασιατική χώρα.

 

«Οι μεγάλοι παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Αν συμβαίνει αυτό, τότε το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου για μια λίγκα που δεδομένα έχει πολλές φιλοδοξίες.

 

Πέρα άλλωστε από το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ για τον Μπενζεμά, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει οργανώσει ένα ειδικό πλάνο που στοχεύει στην άφιξη ποδοσφαιριστών όπως οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Λούκα Μόντριτς στο εγγύς μέλλον.

 

gazzetta.gr