Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σατσιας

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση και τον υποβιβασμό της ΕΝΠ στην Β' κατηγορία, ο τεχνικός των «βυσσινί» Μαρίνος Σατσιάς είπε:

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα να το περάσει κάποιος, μπήκα μέσα στα αποδυτήρια και τους είδα να δακρύζουν. Δεν μας άξιζε να πέσουμε, μας άξιζε κάτι περισσότερο φέτος αλλά και σήμερα. Μόνο εμείς ξέρουμε πως νιώθουμε. Δεν θα άλλαζα κάτι. Μας αδίκησαν το λέω ντόμπρα και σταράτα. Τι να πεις στους παίκτες, μπορείς να έχεις παράπονο από αυτούς; Όχι δεν μπορείς. Ήμασταν μια οικογένεια, πέρασα δύο χρόνια πολύ όμορφα. Ευχαριστώ για τη στήριξη από τη διοίκηση και από όλους στην ομάδα. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και παλέψαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ξέρω ότι πίκρανα τον κόσμο, αλλά έχω δώσει και τη ψυχή μου στην ομάδα. Είμαι άνθρωπος που εκτιμά αυτόν που ταΐζει την οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Η Κύπρος μιλά για αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στον κάθε ένα, κάθε επιτυχία».

Για το τι έφταιξε: «Είναι άδικο για μας, δεν πιστεύω στην τύχη, αλλά πιστεύω αυτό που φταίει ήταν το γεγονός ότι δεν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω αν θα μείνω ή όχι. Αν αποχωρήσει ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος θα φύγω και εγώ».

Από την άλλη ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς είπε:

"Είναι δύσκολες στιγμές για την ΕΝΠ, στο τελευταίο παιχνίδι με όλη την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Πιστεύω ότι αν υπήρχε δίκαιο στο ποδόσφαιρο, η ΕΝΠ ήταν ομάδα που έπρεπε να μείνει σίγουρα στην Α' Κατηγορία. Όχι μόνο για τα παιχνίδια στην Β' φάση, αλλά και στην Α' φάση ήταν ένας αξιόλογος αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί έχω πολλούς φίλους στο Παραλίμνι, έπαιξα για ένα χρόνο και πέρασα εξαιρετικά. Όμως είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα βρουν τα πόδια τους και σε ένα χρόνο από σήμερα πάλι θα είναι στην Α' Κατηγορία γιατί τους αξίζει, πράγματι είναι ομάδα Α' Κατηγορίας. 

Παίξαμε σήμερα όπως παίξαμε και τα άλλα παιχνίδια στο β' γκρουπ. Είχαμε και κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να κερδίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Στο τέλος αγχωθήκαμε, αλλά καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω και προσθέσαμε ακόμα μια νίκη. 

Επειδή είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Ανόρθωσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρίστο Πουλλαΐδη. Δημόσια τον καλώ να μείνει κοντά στην Ανόρθωση γιατί τον χρειαζόμαστε και με τη δική του βοήθεια μπορούμε να πάμε πολύ πιο καλά του χρόνου. Ευχαριστώ και τον κ. Σάντη για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ και έναν άνθρωπο που δεν φαίνεται πολύ, τον Μαρίνο Μήτρου, είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και ξέρω πόσο αγαπά την ομάδα. Ευχαριστώ τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς. Ευχαριστώ τον τιμ μάνατζερ για την άψογη συνεργασία μας, ότι ζήτησα το είχα. Στο σταφ της ομάδας γιατί η κατάσταση δεν ήταν καλή όταν ήρθα, όμως ήταν δίπλα μου.

Παρακαλώ τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να μείνει δίπλα στην ομάδα, δεν χρειάζονται φωνές και παρατράγουδα, μόνο ηρεμία, να είναι κοντά και να βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεμίζοντας το γήπεδο. Τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που ακόμα και σήμερα τονίζω ότι είναι πολύ καλοί, ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθούν να τους μειώσουν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

Για το μέλλον του: "Λυπάμαι που φεύγω από την θέση του προπονητή, έδειξα ότι είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου. Όμως θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, αυτό είναι το σπίτι μου".