Τηλεόραση Ραδιόφωνο
D

Ο πρόεδρος της ιταλικής Λέκο για τον πρώτο αγώνα των playoffs της Serie C, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με το μπαστούνι για να διαμαρτυρηθεί στο διαιτητή για το πέναλτι που έδωσε, αποβλήθηκε και αποχώρησε με το πατίνι.

Στιγμές μαγικού ποδοσφαιρικού παραγοντισμού -που πλησιάζουν ίσως σε κάποιο σημείο τα δικά μας στάνταρντς- προσέφερε ο πρόεδρος της ιταλικής Λέκο στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα για τα playoffs ανόδου της Serie C ανάμεσα στη Λέκο και την Πορντενόνε, ο πρόεδρος των γηπεδούχων Πάολο Ντι Νούνιο, είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης μετά απο αμφισβητούμενο πέναλτι των φιλοξενούμενων και μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση, εφόρμησε εναντίον του διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο με το μπαστούνι -μιας και έχει κινητικό πρόβλημα - ζητώντας του τα ρέστα για την απόφασή του αυτή.

Έτσι, μοιραία αποβλήθηκε και όπως ορίζει ο κανονισμός θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε να του κάνει με... στυλ, στοιχείο που χαρακτηρίζει άλλωστε τους Ιταλούς. 

Μιας και η είσοδος για το τούνελ βρισκόταν στην απέναντι πλευρά, πήρε το ηλεκτρικό πατίνι και ξεκίνησε το ταξίδι για τα αποδυτήρια ενώ στη μέση της διαδρομής έπιασε και μια μικρή κουβεντούλα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διακόπτωντας έτσι το ματς για σχεδόν 4 λεπτά.

Σίγουρα άξιζε μιας και προσέφερε σκηνές απείρου κάλλους σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και σε αυτούς που το είδαν από την τηλεόραση.

Δείτε εδώ τα επιτεύγματα του Πάολο Ντι Νούνιο:

sdna.gr