Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, μετά το παιχνίδι με τον Άρη..

 

"Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και ατυχιών. Ευχαριστώ τον κύριο Μιλόγεβιτς, πάνω από όλα στον πραγματικό πρωταθλητή που ήταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει.

Θα είμαστε εκεί, στην συνέλευση που είναι εκλογική. Τον φέραμε ξανά κοντά στον τίτλο και στα προκριματικά της Ευρώπης. Κάποιοι κινδυνολογούν.Δουλέψαμε μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ για τα οικονομικά για να λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα όσα ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με την πρωτόγνωρη κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Δεν κρυφτήκαμε, λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου

Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με επικριτική κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα

«Είμαστε εδώ τόσα χρόνια, πήγαμε τον ΑΠΟΕΛ 7 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Τα τελευταία χρόνια δεν το καταφέραμε. Αν κρίνουμε ότι υπάρχει επενδυτή σε εισαγωγικά. Δεν είναι εύκολο να αναλάβει κάποιος μεγάλη ομάδα με κόσμο γιατί θέλουν ήσυχο το κεφάλι του.

Αν κάποιος έχει πλάνο και πείσει τους μετόχους θα μπει αυτός. Αν ικανοποιήσει άλλη υποψηφιότητα προτίθεμαι να αποχωρήσω αν παρουσιαστεί κάποιος κάτι άλλο, πολύ ευχαρίστως».

«Ο ΑΠΟΕΛ πάντα ανταποκρίνεται και πάντα θα πρωταγωνιστεί. Δεν είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, είδαμε τι έδειξε η ΚΟΠ και δεν αναφέρεστε σε αυτά τα νούμερα για άλλους».

«Έχουμε κάνει επαφές με προπονητές και χαίρομαι που δεν είδαν το φως της επικαιρότητας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και σε αυτό τον τομέα την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, σε 4 εβδομάδες αρχίζει η προετοιμασία».

Για το χρέος που γνωστοποιήθηκε: «Δεν θα αναλύσω τα οικονομικά. Η Συνέλευση είναι 15 Ιουνίου, οι μέτοχοι πήραν τις εγκαταστάσεις και είναι όλα ξεκάθαρα. Το έλλειμα αν δεν μπαίνει η ομάδα ομίλους είναι της τάξεως των 6-7-8 εκατομμυρίων. Δεν μπήκαμε ομίλους τα τελευταία τρία χρόνια»

Είναι διαχειρίσιμο; «Θα το διαχειριστούμε, έχουμε το πλάνο μας»

Ποιος είναι ο λόγος που φεύγει ο προπονητής; «Για τους δικούς τους λόγους ο άνθρωπος θέλει να πάει κάπου αλλού όσο ευχαριστημένος και αν είναι. Δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στις φιλοδοξίες κάποιου. Τον ευχαριστούμε, ήταν κύριος και αυτός και οι συνεργάτες του».