Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στην πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία ο αθλητής του παρά στίβου Ανδρέας Μπέρος τα πήγε εξαίσια και μάλιστα έχασε την πρόκριση για τους Παγκόσμιους Αγώνες στο Παρίσι που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι κυριολεκτικά για ένα μόλις δευτερόλεπτο.

Στη Ελβετία και στο Notwill Para Athletics Grand Prix όπου βρίσκεται όλη η κυπριακή αποστολή ο Ανδρέας σήμερα έτρεξε στα 100 και 400 μέτρα κατακτώντας και στις δύο των περιπτώσεων την έβδομη θέση.

Ο προπονητής του Κωνσταντίνος Χρίστου δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά και γιατί όχι αισιόδοξος και για αύριο όπου ο Κύπριος παρά αθλητής θα αγωνιστεί στα 1500 μέτρα στην τελευταία του προσπάθεια να πιάσει το όριο που θα τον στείλει στους Παγκόσμιους Αγώνες παρά στίβου.

Στόχος του Ανδρέα Μπερου δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην Παραολυμπιάδα που θα γίνει στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2024 ακριβώς δηλαδή μετά από τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή νιώθει πολύ περήφανη για τα σπουδαία αυτά αποτελέσματα των αθλητών της Κύπρου μας. Να μην ξεχνάμε το αργυρό μετάλλιο του Βίκτωρα Πενταρα προχθές στο ίδιο στάδιο.

Πάμε Κύπρος, πάμε Δυνατά!!!